Productes disponibles

Trobareu opcions amb una gran varietat d’efectes de so avançats. Són solucions que combinen funcionalitat amb una gran qualitat de so. Si vols resultats increïbles, planteja’t la solució de Pioneer DJM 900 Nexus. Vols saber per què? El seu processador de senyal digital (DSP) de 64 bits d’alt rendiment incorporat suprimeix qualsevol soroll de circuit digital i analògic mitjançant amplificadors d’operació híbrida equilibrada d’alta qualitat i circuits de sortida completament balancejats.

alquiler de mezcladores de dj en barcelona

Taula de mescla Pioneer DJM V10

€150 – 200

El Pioneer DJ DJM-V10, una taula de mesclar professional de 6 canals d’avantguarda, permet als DJs crear els seus propis paisatges sonors únics. Dissenyat amb un concepte revolucionari, aquesta taula de barrejar ofereix possibilitats creatives sense precedents. Amb un so càlid i enèrgic amb una presència notable, el DJM-V10 compta amb característiques excepcionals que donen als DJs un control total sobre les seves barreges, permetent-los crear experiències innovadores que captiven la multitud.

Amb sis canals compatibles amb CDJ, tocadiscos i altres dispositius de senyal de línia, el DJM-V10 ofereix versatilitat i flexibilitat. Els seus ecualitzadors de 4 bandes especialment dissenyats permeten als DJs personalitzar el so al seu gust. En eliminar els aguts i els greus, els DJs poden concentrar-se a barrejar les dues bandes mitges, esculpint el seu propi so característic. El filtre recentment desenvolupat, controlat sense esforç a través de botons dedicats a cada canal, serveix com a filtre de pas alt o baix, afegint aquell toc extra i transformant cada pista.

La secció ampliada d’enviament/retorn del DJM-V10 obre un món d’exploració creativa. Els DJs poden encaminar senyals d’àudio a les quatre unitats FX integrades i dues unitats d’efectes externes. Connectant diverses unitats d’efectes, pedals de guitarra o altres dispositius, els DJs poden crear una configuració personalitzada que desbloqueja infinites possibilitats d’interpretació. Les senyals d’efectes es poden enviar de tornada al canal respectiu o a la sortida mestra, permetent el seu posterior processament amb EQ i filtres. La connexió MULTI I/O fins i tot permet als DJs incorporar aplicacions seleccionades de telèfons intel·ligents a la seva actuació.

alquiler de mezcladores de dj en ibiza

€70 – 90

Taula de mescla DJ professional de club de 4 canals. Crossfader assignable. Configuració de corba Fader. Fader Start. Ecualitzador de 3 bandes (-26 dB a +6 dB) i aïllador de 3 bandes (-6 dB a-infinito dB). Parla més (-20 dB). Medidor de nivell de pic. Botó per a la sortida mestra. Efectes de color de so: Sis efectes optimitzats. Dimensions (ample x fondària x alcada): 331 x 409 x 108 mm. Pes: 7,1 kg.

alquiler de mezcladores de dj en barcelona

€60 – 80

Taula de mescla digital professional de 4 canals. Processador de mescla de 64 bits per a un so més càlid i refinat. Ajust precís de les corbes d’equalització i el fader i millora dels controls FX per a més opcions creatives. També disposa d’enviament/retorn independent, 4 entrades de so fonogràfiques i 2 ports USB, permetent-te configurar-ho a la teva manera. Nombre de canals: 4 canals d’àudio, 2 canals de micròfon. CD/LINE×6 (RCA), PHONO×2 (RCA), DIGITAL IN×4 (COAXIAL), MIC×2 (panell frontal XLR i 1/4 polzades JACK dual ×1, 1/4 polzades JACK×1) Sortides: MASTER OUT×2 (RCA×1, XLR×1), BOOTH OUT×1 (1/4 polzades JACK), HEADPHONE MONITOR OUT×1 (panell superior 1/4 polzades), JACK×1, REC OUT×1 (RCA), DIGITAL OUT×1 (COAXIAL) Altres connexions: SEND×1 (1/4 polzades JACK), RETURN×1 (1/4 polzades JACK). MIDI OUT×1 (5-Pin DIN), port USB B×1, port LINK×1 (RJ45) Mostreig: 96 kHz. Convertidor D/A: 32 bits. Convertidor A/D: 24 bits. Resposta de Freqüència: 20 Hz – 20 kHz. Distorció Total Harmonica: 0.004% o menys. Relació Senyal/Ratlla: 107 dB o més (LINE). Nivell de sortida: 19 dB.

€40 – 50

Auto Comptador de BPM. Sortida d’auriculars mono/estèreo. Cross Fader Trim: Controls de guanyà independents per canal. Fader start / back cue play. Comptador del nivell de Màster. Comptador del nivell dels canals. Entrada de terminals: Interruptor d’entrades phono/line. Ecualitzador entrades de micro 3 tallades. Entrades Micro 1 (1/4 ‘Phone). Canals total 2. Entrades de CD/Línia 4. Entrades de giradiscos 2. Sortida de terminals: Sortida màster 1 RCA. Ambdós sortides màster i monitor 1 RCA. Sortida màster per auriculars 1/4 1. Canal EQ: Gravets (100 Hz) -26 ~ +12 dB

alquiler de mezcladores de dj en barcelona

€130 – 190

El Mesclador DJ Tot en Un XDJ-XZ és el pioner sistema DJ integral que és compatible amb Pro DJ Link. Això implica que tens la possibilitat de vincular dispositius externs, com ara CDJs, als canals 3 i 4 i sincronitzar l’àudio amb la teva mescla. Utilitza la pantalla del XDJ-XZ o la del CDJ per explorar cançons a les unitats USB connectades a qualsevol dels dispositius. La grandària dels plats de control en el controlador DJ Pioneer DJ XDJ-XZ et permet realitzar mesclades i scratch com en un CDJ-2000NXS2. I gràcies a la funció On Jog Display, pots controlar tota la informació important de la pista a través de la pantalla a color situada al centre. Tots els botons i controls en el XDJ-XZ estan disposats de la mateixa manera que en la configuració NXS2. Mescla fins a quatre pistes i afegeix textura a les teves creacions amb els 14 efectes de ritme (Beat FX) i els 6 efectes de color de so (Sound Color FX) del DJM-900NXS2. El controlador DJ XDJ-XZ et dóna la flexibilitat de mesclar segons les teves preferències. Pots connectar unitats USB amb cançons prèviament analitzades a rekordbox o connectar el teu ordinador (PC/MAC) per utilitzar la nostra aplicació professional, rekordbox dj. Inclusivament pots reproduir pistes directament des de la teva biblioteca rekordbox utilitzant el mode Link Export, la qual cosa significa que no necessites exportar llistes de reproducció des del teu ordinador portàtil a unitats USB. Desitges afegir àudio de fonts externes? Connecta giradiscs, samplers, telèfons intel·ligents i altres dispositius de reproducció als canals 3 i 4. I si desitges treballar amb Serato DJ Pro, podràs fer-ho després d’una actualització de firmware que estarà disponible a principis de 2020.

alquiler de mezcladores de dj en ibiza

€40 – 60

6 Canals estèreo dobles d’entrada: 4 d’ells accepten senyals de tocadiscs / micròfon i els altres 2 senyals mono / micròfon o retorn estèreo amb funció de talk-over. Sortides de barreja estèreo: Dues sortides independents de barreja amb control de nivell per a la sortida principal i les zones. Sortida d’enregistrament addicional. 2 Sortides d’auriculars: Sortida d’auriculars amb connector jack i mini jack. 2 Enviats auxiliars: Tots els canals disposen de dos enviaments auxiliars seleccionables pre / post fader i crossfader, per a connexió amb equips externs. MIDI: Sortida MIDI des del VCF 1 (filtre controlat per tensió) i 2, crossfader, oscil·lador de baixes freqüències (rellotge MIDI) i controls dedicats de control de dades i inici / parada.

alquiler de mesas de mezclas para directo en barcelona

€40 – 60

Taula de mescla en directe de 12 canals. Consola d’àudio de 12 canals.

12 entrades individuals 2 entrades en mode estèreo Connexió per a inserció en cada canal 1 enviaments dedicat per als efectes 1 enviaments auxiliar amb opció pre/post Interruptor per a les funcions Solo/Mute Incorpora efectes Lexicon amb 32 ajustaments preestablerts Indicador lluminós de nivell màxim en cada canal Font d’energia incorporada Subministrament d’energia phantom de 48 V Mides (ample x alt x profunditat): 432 x 91 x 362 mm Pes: 5,8 kg

alquiler de mesas de mezclas para directo en ibiza

€30 – 40

Mesclador. 4 canals mono amb preamplificador de micròfon/línia d’alta qualitat, Hi-Z, Tall de greus i ecualitzador de 3 bandes. 4 canals estèreo (3 jacks de 3,5mm, 1 RCA/Cinch). Reproducció/Gravació USB de 4 pistes. Efectes Lexicon amb interruptor Tap. Sortida d’auriculars ajustable. Sortides master XLR amb fader.

Contacte

Contacta con nosotros para pedir presupuesto, un servicio o cualquier otra consulta o comentario.

 


    Chat en vivo
    ¿Necesitas ayuda?
    ¡Hola!
    Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.