Productes de lloguer so

Proporcionem productes de primera qualitat per llogar. Tenim sistemes d’àudio, vídeo i il·luminació. A més, oferim suport als clients d’Ibiza i Barcelona.

Taules de mescles

Ahora pots estalviar-te la compra d’una taula de mescles pel teu esdeveniment. Amb nosaltres, llogar so inclou també la possibilitat de llogar una taula de mescles. Tenim tant de tipus analògic com digital. Disposem del millor del mercat, com la taula de mescles Pioneer. Trobaràs un ampli ventall de possibilitats, des de mescles de 4 canals fins a 32 canals.

Reproductors d’àudio

Si vols una solució idònia per als disc-jòqueis, el millor és un reproductor d’àudio d’alta fidelitat. Tenim un tocadiscos Technics de primera qualitat. Gràcies al seu disseny, és perfecte per a la localització dels botons i les pistes de so. És ideal per a ús nocturn, en festes, casaments o qualsevol altra celebració privada a Ibiza o Barcelona.

Altaveus

Proveïm lloguer d’altaveus professionals d’alta qualitat per a esdeveniments de tots els tamanys a Barcelona i a Ibiza. Disposem d’una àmplia gamma d’altaveus de la millor qualitat del mercat. Tenim altaveus actius, altaveus passius, subgraves, monitors, etc. No estàs segur de quin és l’altaveu de lloguer adequat per a la teva reunió o esdeveniment?

Etapes de potència

Les etapes de potència et permeten amplificar el so, garantint la millor qualitat. Els nostres tècnics et poden assessorar sobre les necessitats concretes per al teu esdeveniment. A Alquilar Sonido comptem amb etapes de potència analògiques i etapes de potència digitals. Què necessites? Descobreix els nostres productes d’alta gamma!

Il·luminació i vídeo

Tots hem vist el valor afegit que poden proporcionar uns bons focus en una festa. L’il·luminació pot canviar completament la sensació dels assistents a una sala, fins i tot l’impacte de les paraules i de la decoració. Afegeix vídeo i il·luminació al teu esdeveniment! En els esdeveniments corporatius pots fer la diferència.

 

Accessoris de so

Sovint ens trobem amb que els nostres clients volen diversos productes de so i vídeo per al seu esdeveniment. En molts casos, això comporta la necessitat d’alguns complements per donar solució a les necessitats tècniques dels equips. Els accessoris de so poden anar des dels més bàsics fins als més professionals.

Karaoke

Moltes vegades, els nuvis que organitzen el seu casament o les empreses que volen crear l’esdeveniment corporatiu més motivador, ens demanen afegir complements a la seva comanda. El karaoke pot donar aquest toc perfecte de diversió al teu esdeveniment privat. Nosaltres comptem amb els productes, accessoris i coneixements que necessites.

 

Servei de DJ

A un event, festa o un casament, la música pot ser decisiva perquè la celebració sigui un èxit. El problema és que moltes vegades no és fàcil trobar el servei de DJ adequat. Com trobar un bon Disc-Jockey per al teu esdeveniment? Nosaltres t’ajudem! Imagina’t haver de decidir quin DJ contractes, quins altaveus són els millors per a la teva sala…

 

Cantants i grups

Igual que tu, volem que el teu esdeveniment sigui perfecte. Per això, no hem descuidat cap aspecte. Sovint, ens trobem que molts organitzadors també sol·liciten un servei de cantant o banda. Estàs buscant un cantant professional que animi el teu esdeveniment? Ja sigui per a casaments, festes o fins i tot convencions empresarials.

 

Espais esdeveniments

Mobiliari càtering

Esdeveniments i casaments

Venda i instal·lació de so i il·luminació per a hotels, restaurants i bars

Chat en vivo
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.