Avís legal

Alquilar Sonido

Aquest avís legal regula l’ús del lloc web [www.alquilarsonido.es], d’ara endavant “el Lloc Web”, propietat de [Recon Invest 22 S.L.], amb NIF [B09971300] i domicili social a [C.Felipe II, no.21, entl.2, Barcelona, 08023, Espanya].

Condicions d’ús

L’accés i l’ús del Lloc Web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions incloses en aquest Avís Legal. L’usuari es compromet a utilitzar el Lloc Web de conformitat amb la llei, la bona fe, l’ordre públic i aquestes condicions d’ús.

Contingut i Enllaços

La informació proporcionada al Lloc Web té caràcter informatiu. [Recon Invest 22 S.L.] es reserva el dret de modificar, ampliar o actualitzar la informació continguda al Lloc Web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment i sense previ avís.

El lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. [Recon Invest 22 S.L.] no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora d’aquest lloc, o de qualsevol altra menció de continguts externs a aquest lloc.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web i dels seus continguts són propietat de [Recon Invest 22 S.L.] o, si escau, de tercers. L’usuari pot visualitzar, imprimir i copiar aquests continguts per a ús personal i privat, quedant-ne prohibit l’ús amb finalitats comercials.

Protecció de dades personals

L’ús de les dades de caràcter personal subministrades per l’usuari es regeix per la nostra Política de Privadesa, disponible al Lloc Web.

Responsabilitat

[Recon Invest 22 S.L.] no es fa responsable dels possibles errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el Lloc Web, ni de l’exactitud de la informació que conté.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquestes condicions es regeixen per la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en ocasió de l’ús del Lloc Web, les parts acorden sotmetre’s a la jurisdicció dels tribunals de [Localitat], amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pugui correspondre.

Contacte

Per a qualsevol consulta o comentari sobre aquest Avís Legal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de [[email protected]].

Darrera actualització: [15 de Març 2024]

Chat en vivo
¿Necesitas ayuda?
¡Hola!
Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.