Productes disponibles

Són solucions excel·lents perquè puguis llogar un sistema de so de primera qualitat i disposar dels millors equips sense una gran inversió econòmica. Els nostres tècnics s’encarregaran de muntar tot l’equip perquè funcioni perfectament. A més, si no saps com contactar amb un bon DJ, tenim servei de DJ a la teva disposició

alquiler de mezcladores de dj en barcelona

Pioneer XDJ-XZ Controlador DJ tot-en-un de 4 canals

€130 – 190

El Mesclador DJ Tot en Un XDJ-XZ és el pioner sistema DJ integral que és compatible amb Pro DJ Link. Això implica que tens la possibilitat de vincular dispositius externs, com ara CDJs, als canals 3 i 4 i sincronitzar l’àudio amb la teva mescla. Utilitza la pantalla del XDJ-XZ o la del CDJ per explorar cançons a les unitats USB connectades a qualsevol dels dispositius. La grandària dels plats de control en el controlador DJ Pioneer DJ XDJ-XZ et permet realitzar mesclades i scratch com en un CDJ-2000NXS2. I gràcies a la funció On Jog Display, pots controlar tota la informació important de la pista a través de la pantalla a color situada al centre. Tots els botons i controls en el XDJ-XZ estan disposats de la mateixa manera que en la configuració NXS2. Mescla fins a quatre pistes i afegeix textura a les teves creacions amb els 14 efectes de ritme (Beat FX) i els 6 efectes de color de so (Sound Color FX) del DJM-900NXS2. El controlador DJ XDJ-XZ et dóna la flexibilitat de mesclar segons les teves preferències. Pots connectar unitats USB amb cançons prèviament analitzades a rekordbox o connectar el teu ordinador (PC/MAC) per utilitzar la nostra aplicació professional, rekordbox dj. Inclusivament pots reproduir pistes directament des de la teva biblioteca rekordbox utilitzant el mode Link Export, la qual cosa significa que no necessites exportar llistes de reproducció des del teu ordinador portàtil a unitats USB. Desitges afegir àudio de fonts externes? Connecta giradiscs, samplers, telèfons intel·ligents i altres dispositius de reproducció als canals 3 i 4. I si desitges treballar amb Serato DJ Pro, podràs fer-ho després d’una actualització de firmware que estarà disponible a principis de 2020.

alquiler de equipos de dj en ibiza

€100 – 130

El Pioneer DJ CDJ-3000 és un reproductor de DJ professional que ofereix una àmplia gamma de possibilitats creatives. Aquest impressionant reproductor utilitza una nova MPU (Unitat de Processament Microprogramat) per proporcionar encara més potència, estabilitat i fiabilitat. El disseny d’àudio també s’ha millorat, oferint una qualitat de so excepcional amb una resolució interna flotant de 96kHz/32 bits, compatible amb tots els formats d’àudio. A més, la interfície d’usuari s’ha optimitzat i inclou botons dedicats per a un accés directe a 8x Hot Cues, Beat Jump, Key Sync i la secció avançada de Beat Loop. Això permet que el CDJ-3000 sigui utilitzat com un instrument musical.

La pantalla tàctil d’alta resolució de 9″ ofereix una funcionalitat sense precedents i mostra tota la informació necessària d’un cop d’ull. També s’han realitzat millores en la roda de control de 206 mm. A més de la pantalla LCD centralitzada, s’ha reduït la latència tàctil i s’han modificat els mecanismes per garantir un rendiment més fluid. Característiques pràctiques com Pro DJ Link amb Gigabit Ethernet, Touch Preview, Touch-Cue, Shortcuts, Stacked Waveform i la representació de forma d’ona de 3 bandes permeten un flux de treball més ràpid en les actuacions de DJ. La carcassa exterior i els controls estan fabricats amb components de alta qualitat i resistència per garantir l’estabilitat i durabilitat del CDJ-3000.

alquiler de equipos de dj en barcelona

€60 – 100

Reproductor per a DJ, compatible amb dispositius mòbils a través de USB o Wi-Fi. Beat Sync per a mesclatges perfectes. Master Tempo d’alta qualitat que manté el so gairebé com l’original. Zoom d’Onada per a una informació amb més detall. Funcions evolucionades per donar un buf de aire fresc a les sessions: Slip Mode. Quantize millorat. Active Loop (Loop Actiu). Hot Cue càrrega. Emergency Loop. Last track played. Rating on the go. Informació de pista millorada per a mesclar en un tres i no res. Beat Countdown. Phase Meter. Key Analysis Indicator. Pantalla nítida i navegador millorat. Funció Mi.

alquiler de equipos de dj en barcelona

€50 – 80

Reproductor per a DJ, compatible amb dispositius mòbils via USB o Wi-Fi. Beat Sync per a mesclatges perfectes. Master Tempo d’alta qualitat que manté el so gairebé com l’original. Zoom de l’Onada per a una informació amb més detall. Funcions evolucionades per donar un alè d’aire fresc a les sessions: Slip Mode. Quantize millorat. Active Loop (Loop Actiu). Hot Cue càrrega. Emergency Loop. Last track played. Rating on the go. Informació de la pista millorada per a mesclar en un tres i no res. Beat Countdown. Phase Meter. Key Analysis Indicator. Pantalla nítida i navegador millorat. Funció Mi. Configuració per a accedir ràpidament a les preferències personals.

alquiler de equipos de dj en barcelona

€40 – 50

El SL-1210 MK2 és un tocadiscos amb tracció directa i sintetitzador de quart. Ajust continu i perfecte de la velocitat de fins a -8%/+8%. Un braç de massa molt baixa i una alta sensibilitat amb suspensió cardànica. Un plató robust i durador. Una gran i eficaç absorció de vibracions no desitjades. Control de Pitch continu amb ajust de +-8%. Fluctuació i tremolor: 0,01%. Base de goma gruixuda per absorbir vibracions no desitjades. Nivell de soroll: – 78 dbs. Motor amb alt parell d’arrencada (1,5 kg-cm) per a un ràpid posada en marxa. Braç de baixa massa i alta sensibilitat amb suspensió cardànica. Ajust horitzontal per evitar salts de l’agulla. 33 – 45 rpm. Color: negre SL-1210MK2. Pes: 12 kg. Mida: 453 (Am) x 172 (Al) x 360 (Pr) mm.

Contacte

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost, un servei o qualsevol altra consulta o comentari.

 

    Chat en vivo
    ¿Necesitas ayuda?
    ¡Hola!
    Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.