Processadors i limitadors de so

Targeta de so NI Audio DJ6

€15 – 25

Targeta de so NI Audio DJ6 digital – MP3, WAV, AIFF, CD d’àudio, FLAC, Ogg Vorbis, WMA sense DRM**, AAC sense DRM. REQUISITS DEL SISTEMA: Mac OS X 10.10, 10.11 o macOS 10.12, 10.13 (última actualització), Intel Core i5, 4 GB de RAM, Windows 7, Windows 8 o Windows 10 (últim Service Pack, 64 bits), Intel Core i5 a 2,0 GHz o processador AMD amb la mateixa capacitat, 4 GB de RAM.

€20 – 35

Adaptació de la taula de mescles a qualsevol etapa. Selecció de 3 nivells d’entrada. Optimització de l’ús del potenciòmetre MASTER per evitar saturacions a la sortida. Respecta la dinàmica del programa original per evitar l’efecte “xiulets”. Calibratge IN SITU de gran simplicitat. Sense distorsió ni alteració del so original. Dimensions: 2 unitats Rack 19″. Pes: SAP-10: 2,7 kg SAP-20/SAP-20S: 4,1 kg. Característiques SAP-20. Balancejat (entrades i sortides). Atenuació automàtica (-12 dB) per a nivells d’entrada excessius. Característiques SAP-20S. Balancejat (entrades i sortides). Sense atenuació automàtica

€15-25

El concepte de compressor IKA (Adaptació Interactiva de la Roda) combina les avantatges de les característiques de ‘roda dura’ i ‘roda suau’. Temps d’atac i alliberament controlables automàticament o manualment. El filtre de pas alt commutable a la ruta de la senyal de control evita que les senyals de baixa freqüència dominin el compressor. Característiques de compressió commutables entre IKA i característiques de ‘roda dura’. El circuit IRC a l’expansor / compuerta permet l’eliminació ‘inaudible’ de senyals pertorbadores de soroll. Dynamic Enhancer per a l’ecualització dependent de la compressió. Amplificadors operacionals de soroll extremadament baix i VCA de gran qualitat. Potenciomètres de alta qualitat i interruptors retroil·luminats. Funció Stereo Couple seleccionable amb un total real de sortida RMS. Comptadors LED de 12 segments precisos per a nivell d’entrada, nivell de sortida i reducció de guany. Entrada de cadena lateral commutable amb funció de monitor de cadena lateral. Nivell de funcionament commutable de +4 dBu a -10 dBv. Connectors XLR daurats, XLR i 1/4 ‘servo-balancejats. Transformador de sortida de gran qualitat BEHRINGER OT-1 pot ser adaptat.

Contacte

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost, un servei o qualsevol altra consulta o comentari.

 

    Chat en vivo
    ¿Necesitas ayuda?
    ¡Hola!
    Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.