Masia Bella Vista

Masia Bella Vista està situada al parc natural del Garraf, al límit entre el cel i el mar, a només 20 minuts de Barcelona. Té un impressionant jardí amb una vista espectacular al mar i una piscina infinity que es fusiona amb la línia de l’horitzó.

 

La ROCA

La Roca és un espai obert en un cim d’una roca que emergeix del mar situada a la Costa Brava, a només 30 minuts de Barcelona. És el lloc perfecte per a qualsevol tipus de celebració. Les instal·lacions de La Roca inclouen diferents espais tancats sempre preparats per a esdeveniments i un gran jardí amb diverses zones i vista al mar on es poden planificar i celebrar esdeveniments a l’aire lliure.

Castello AMARI

Castell d’Amari és un lloc únic amb unes vistes increïbles sobre el mar Mediterrani, amb posta de sol, preparat per rebre qualsevol tipus d’esdeveniment.

Espai JONVIE

L’Espai Jonvie es troba en una finca de 65.000m² envoltada de natura, amb arbres i un jardí amb gespa natural a sobre d’una petita muntanya i amb vistes increïbles al mar, a només 10 minuts de Barcelona.

Contacte

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost, un servei o qualsevol altra consulta o comentari.

 


    Chat en vivo
    ¿Necesitas ayuda?
    ¡Hola!
    Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.