Màquines d’efectes visual

Màquina d’espurnes

€80 – 100

La Spark V1 de DJ Power és una màquina d’efectes impressionant i innovadora que produeix una font d’espurnes de fins a 5 metres d’altura mitjançant l’ús de grànuls especials. Aquestes fonts xiuxiuejants són molt més fresques que la pirotècnia tradicional, ja que escalfen els grànuls DJ Power especialment formulats i, per tant, es poden utilitzar a l’interior i a l’exterior. Gràcies a aquesta característica única, la Spark V1 es pot utilitzar en molts entorns diferents, com ara un casament, un esdeveniment de gala, un festival o fins i tot un teatre. Per garantir la màxima seguretat durant l’ús de la Spark V1, la durada de l’eyecció està limitada a un màxim de 15 minuts. A més, la lluminària està equipada amb sensors de temperatura i amb una protecció contra sobrecorrent. La Spark V1 es controla a través de DMX.

Grànuls separats –  60€

€25 – 35

La nova sèrie M-Fog és una gamma de màquines de boira professionals en diferents classes de rendiment. Totes les màquines M-Fog es poden controlar amb DMX 512 (3 canals), o fàcilment amb el comandament a distància multifunció integrat. La carcassa extremadament robusta admet aplicacions de gira ‘Road’ i ‘Tour’ a l’escenari, així com en clubs o discoteques.

Líquid separat – E-CO2 – 30€ , E-HD – 30€

En alquiler máquina de niebla baja

€45 – 65

Amb una potència de 3000W per a l’escalfador d’aigua, la màquina de boira és perfecta per generar efectes de boira cinematogràfics de manera fàcil. Gràcies al mecanisme ajustable en altura, la unitat es pot dirigir sobre aigua calenta, permetent controlar la quantitat de boira de manera més eficient.
Element Calefactor: 3.000W (per a l’escalfador d’aigua). Capacitat del Dipòsit d‟Aigua: 8,2 litres. Capacitat de gel sec: 2,2 kg màxim
Sortida de Boira: 220m³/minut. Temps d’escalfament: 15 minuts
Font d’Alimentació: 230V CA, 50Hz. Consum d´Energia Màxim: 2.400W. Temperatura Ambient Adequada: -25ºC a +25ºC
Dimensions: 41,5 x 36,0 x 35,0 cm. Pes: 7,55 kg

Gel sec separat – 32€/caixa

€30 – 40

Controladora de llums DMX Master: Controla fins a 12 aparells amb fins a 16 canals DMX (192 canals DMX). Fàcil d’usar, ideal per a principiants en la programació de Scanners i focus mòbils. Format 19″, 3U. 30 bancs amb 8 escenes de programació lliure. 240 imatges programables. 6 programes Chase amb fins a 240 escenes. Ajustos DMX per 8 faders amb selecció de banc. Velocitat d’escena controlable per fader. Funcionament amb música amb micròfon integrat. Ajustos de temps de transició sense etapes (0-30 segons). Master Black Out. Pes: 2,3 kg. Mides: 19″ / 3U, profunditat 65 mm. Mides amb el bastidor: 53 x 19 x 9,2 cm.

Contacte

Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost, un servei o qualsevol altra consulta o comentari.

 

    Chat en vivo
    ¿Necesitas ayuda?
    ¡Hola!
    Estamos disponibles y listos para responder a sus preguntas.